Poruke za "stres"
4 posters
:: Your first category :: URNEBES :: Urnebesne poruke
Strana 1 od 1
Poruke za "stres"
Orgazam ima sest faza:
Asmaticnu: Ah,Ah!
Geografsku:
Tu,Tu!!
Matematicku:
Vise,Vise!!
Religioznu:
Oh,Boze!!
Samoubilacku:
Umirem!!
Ubilacku:
Ako stanes ubicu te!!
Asmaticnu: Ah,Ah!
Geografsku:
Tu,Tu!!
Matematicku:
Vise,Vise!!
Religioznu:
Oh,Boze!!
Samoubilacku:
Umirem!!
Ubilacku:
Ako stanes ubicu te!!
Re: Poruke za "stres"
Muskarac pri sexu potrosi 2000 kalorija: 100 tokom
sex-a a 1900 drugi dan kad se hvali.
Postoji sex, brzi sex, zestoki sex, nezni sex, grupni sex,
sadomazohisticki seks, telefonski seks i za ljude u tvojim
godinama NIKAKAV SEX.
Slovenska
sex-a a 1900 drugi dan kad se hvali.

Postoji sex, brzi sex, zestoki sex, nezni sex, grupni sex,
sadomazohisticki seks, telefonski seks i za ljude u tvojim
godinama NIKAKAV SEX.

Slovenska
Re

Sviða mi se ovaj bata-jaga;)))
Možda bude neki sex. Nemoj nikome da kažete.
GaravoJare- Áðî¼ ïîðóêà : 75
Oooo...pa ja moram tvom taji i Ruzi da kazem...nevaljalo jarence)))
i chekam da dodju...axaa..
Slovenska

Slovenska
Aha , samo me tuži

Tužibaba Jeca, uhvatila zeca... eto ti

Ja znam šta oni rade ;)))

Ovo su bezobrazne antistres poruke. A mi deca znamo šta oni rade, samo neæemo da prièamo, sramota je

Jareeeeeeeeee...
Ovo je za male jariceeeeee...a ne ONO
c c c....recicu taji i Ruzi 
Slovenska

Ovo je za male jariceeeeee...a ne ONO

Slovenska
Ne mogu da vjerujem :P
PRIGOVOR .... I OGRADJUJEM SE OD SVEGA GORE IZNESENOGA 

sdarkos71- Áðî¼ ïîðóêà : 116
Ëîêàöè¼à : Sunce :)
Ej deèaku a jel imaš ogradicu ?
Ej deèaku a ako se ogradjuješ od gore iznetog, jel imaš ogradicu?
Ko ti kupio?

Jel si ti mali pa ti stavili ogradicu da ne ispadneš
)) 
Ko ti kupio?

Jel si ti mali pa ti stavili ogradicu da ne ispadneš

mislim sta reci...
Nije ogradice nego DUBAK 

ma daj sve smo bas ovakve kakve nas opisem:D Mada cast izuzetcima:)
Zene stavljaju pirsinge u usi, nos, bradavice i na kraju u klitoris. Radjaju decu, ponekad carskim rezom. Stavljaju silikone u sve delove tela. Depiliraju dlake na nogama, ispod pazuha, briju stidne dlake i odstranjuju dlake vrucim voskom. Tetoviraju se, rade liftinge i liposukcije. Smanjuju zeludac, vade rebra, operisu se... A NE DAJU MUSKARCIMA DA IH J.E.B.U U GUZU JER IH BOLI ?!?!?!?!
Ljubicica- Áðî¼ ïîðóêà : 53
Ëîêàöè¼à : Mesec:)
Sto me sramota, a kako sam se samo produhovnio i kako me samo nadahnjujete da sam sada veom prosvecen po pitanju VAS zena
, i veoma mi je veliko zadovoljstvo da se sa vama druzim i dublje upoznajem VAS
!!!!!!!!!! Ocu jos informacija hahahahaha

Rastresite se mawo i razbuditeeeeeeeee
STA JE IMPOTENCIJA ?
KAD SE MOZAK POCNE KURCITI, A ***** FILOZOFIRATI.
SRECA U NESRECI JE:
KAD TI ZENA KAZE DA TI JE NAJVECI U GRADU.
ZNAS KAKO ZIVOTINJE IDU NA ODMOR ?
LAV - SAM,
TIGAR - SA LJUBAVNICOM
MAJMUN - SA ZENOM !
Znaš li ti šta je to peh?
- Peh je kad u spavaćoj sobi nađeš hlače. A i one ti tijesne.
Ima zena koje tvrde da su svi muskarci isti. Zar to nije malo previše iskustva?
Sto dobijes kad istetoviras na ku*** 100 DEM?
1. Mozes ih imat uvijek pri ruci.
2. Gledas kako lova raste.
3. Das zeni da radi s lovom sta hoce.
Šta je spermatozoid?
Izbjeglica iz jajca
KAD SE MOZAK POCNE KURCITI, A ***** FILOZOFIRATI.
SRECA U NESRECI JE:
KAD TI ZENA KAZE DA TI JE NAJVECI U GRADU.
ZNAS KAKO ZIVOTINJE IDU NA ODMOR ?
LAV - SAM,
TIGAR - SA LJUBAVNICOM
MAJMUN - SA ZENOM !
Znaš li ti šta je to peh?
- Peh je kad u spavaćoj sobi nađeš hlače. A i one ti tijesne.
Ima zena koje tvrde da su svi muskarci isti. Zar to nije malo previše iskustva?
Sto dobijes kad istetoviras na ku*** 100 DEM?
1. Mozes ih imat uvijek pri ruci.
2. Gledas kako lova raste.
3. Das zeni da radi s lovom sta hoce.
Šta je spermatozoid?
Izbjeglica iz jajca
Ljubicica- Áðî¼ ïîðóêà : 53
Ëîêàöè¼à : Mesec:)
Iz dosadasnjeg elaboriram :D
- Izmedu 18. i 20. godine žena je kao Afrika: poludivlja, prirodno lijepa i puna misterioznih ušca sa zajamcenim urodom.
- Izmedu 21. i 30. g., žena je kao Amerika: razvijena i otvorena prema tržištu ,osobito prema onom bogatom.
- Izmedu 31. i 35. g., žena je kao Indija: senzualna, opuštena, svjesna svoje ljepote.
- Izmedu 36. i 40. g., žena je kao Francuska: sladokusno zrela; još uvijek je prekrasno podrucje za posjetiti.
- Izmedu 41. i 50. godine, žena je poput ex-Jugoslavije:rat je danas izgubljen, pogreške iz prošlosti ih proganjanju. Treba napraviti velike radove na rekonstrukciji.
- Izmedu 51. i 60. godine, žena je poput Rusije: rasprostranjena, nekontroliranih granica. Hladna klima obeshrabruje posjetitelje.
- Izmedu 61. i 70. g., žena je kao Mongolija: slavne prošlosti, velikih osvajanja ,ali nikakve buducnosti.
- Poslije 70. godine, žena je poput Afganistana: mnogi znaju gdje se nalazi, ali više se nitko ne usudi tamo ici…

- Izmedu 21. i 30. g., žena je kao Amerika: razvijena i otvorena prema tržištu ,osobito prema onom bogatom.
- Izmedu 31. i 35. g., žena je kao Indija: senzualna, opuštena, svjesna svoje ljepote.
- Izmedu 36. i 40. g., žena je kao Francuska: sladokusno zrela; još uvijek je prekrasno podrucje za posjetiti.
- Izmedu 41. i 50. godine, žena je poput ex-Jugoslavije:rat je danas izgubljen, pogreške iz prošlosti ih proganjanju. Treba napraviti velike radove na rekonstrukciji.
- Izmedu 51. i 60. godine, žena je poput Rusije: rasprostranjena, nekontroliranih granica. Hladna klima obeshrabruje posjetitelje.
- Izmedu 61. i 70. g., žena je kao Mongolija: slavne prošlosti, velikih osvajanja ,ali nikakve buducnosti.
- Poslije 70. godine, žena je poput Afganistana: mnogi znaju gdje se nalazi, ali više se nitko ne usudi tamo ici…

Dragi sine,
Pišem ti ovo pismo, kako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo, znaèi da je dobro stiglo. Ako ga ne primiš, javi mi, tako da ti ga ponovo pošaljem. Pišem sporo, jer znam da sporo èitaš.
Neki dan je tvoj otac proèitao u novinama da se, po statistikama, veæina saobraæajnih nezgoda dogaða 1km od kuæe, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuæe. Kuæa je prelepa, imamo èak i veš mašinu, ali ne znam da li radi. Juèe sam stavila veš da se pere, povukla vodu i veša više nije bilo...
VJ dobra adresa: Ovde vreme i nije tako loše. Prošle nedelje samo je dva puta padala kiša - prvi put je trajalo 3 dana, a sledeæi put 4.
U vezi one jakne koju si želeo, tvoj ujak Pjer mi je rekao da, ako ti je budemo slali, da skinemo dugmad, pošto su dosta teška, jer to bi više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u džep.
Napokon smo sahranili tvoga deda: pronašli smo njegovo telo kada smo èistili kuæu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobedio, dok smo se igrali skrivaca.
VJ dobra adresa: Pre nekoliko dana eksplodirala je boca plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo prvi put izašli napolje zajedno.
Pošto veæ spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... zaposlili su ga na gradskom groblju... održava travnjak.
Tvoja sestra Julia, znaš ona koja se udala za svog muža... napokon je rodila! Ne znamo još pol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica, tvoja sestra æe je zvati po meni... Èini mi se malo èudno da svoju æerku zove "mama".
Tvoj roðak Pol se oženio... po celi dan se moli pred ženom, jer je devica. I da znaš da više ne viðamo tvoga ujaka Isidora, onoga koji je umro prošle godine...
VJ dobra adresa: da ne govorim o tvom bratu Žanu... on je grozan... zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljuèevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa!!!
Dobro sine, neæu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovde pre nas živela, uzela je kuæni broj sa zida i ponela ga sa sobom.
Ako vidiš Margarit, pozdravi je, a ako je ne vidiš nemoj joj ništa govoriti.
Mama koja te voli.
Pišem ti ovo pismo, kako bi znao da ti pišem. Ako dobiješ ovo pismo, znaèi da je dobro stiglo. Ako ga ne primiš, javi mi, tako da ti ga ponovo pošaljem. Pišem sporo, jer znam da sporo èitaš.
Neki dan je tvoj otac proèitao u novinama da se, po statistikama, veæina saobraæajnih nezgoda dogaða 1km od kuæe, tako da smo se nedavno i mi preselili malo dalje od kuæe. Kuæa je prelepa, imamo èak i veš mašinu, ali ne znam da li radi. Juèe sam stavila veš da se pere, povukla vodu i veša više nije bilo...
VJ dobra adresa: Ovde vreme i nije tako loše. Prošle nedelje samo je dva puta padala kiša - prvi put je trajalo 3 dana, a sledeæi put 4.
U vezi one jakne koju si želeo, tvoj ujak Pjer mi je rekao da, ako ti je budemo slali, da skinemo dugmad, pošto su dosta teška, jer to bi više koštalo, tako da smo skinuli dugmad i stavili ih u džep.
Napokon smo sahranili tvoga deda: pronašli smo njegovo telo kada smo èistili kuæu. Bio je u ormaru od onog dana kada je pobedio, dok smo se igrali skrivaca.
VJ dobra adresa: Pre nekoliko dana eksplodirala je boca plina u kuhinji: tvog oca i mene je izbacilo van kroz prozor: koji osecaj! Nakon toliko godina, otac i ja smo prvi put izašli napolje zajedno.
Pošto veæ spominjem tvoga oca - dobio je novi posao! Jako je ponosan. Ispod njega se nalazi oko 500 ljudi... zaposlili su ga na gradskom groblju... održava travnjak.
Tvoja sestra Julia, znaš ona koja se udala za svog muža... napokon je rodila! Ne znamo još pol, tako da ne znam da li si postao tetka ili ujak... ako bude curica, tvoja sestra æe je zvati po meni... Èini mi se malo èudno da svoju æerku zove "mama".
Tvoj roðak Pol se oženio... po celi dan se moli pred ženom, jer je devica. I da znaš da više ne viðamo tvoga ujaka Isidora, onoga koji je umro prošle godine...
VJ dobra adresa: da ne govorim o tvom bratu Žanu... on je grozan... zatvorio je vrata od auta, a unutra su ostali kljuèevi. Morao se vratiti u stan kako bi uzeo duplikat i kako bi nas sve izvukao iz vozila. Katastrofa!!!
Dobro sine, neæu ti napisati adresu, jer ne znam koja je. Porodica koja je ovde pre nas živela, uzela je kuæni broj sa zida i ponela ga sa sobom.
Ako vidiš Margarit, pozdravi je, a ako je ne vidiš nemoj joj ništa govoriti.
Mama koja te voli.
LIÈNA PORUKA ZA NAJMOJU ZUTURUZU
Najmoja zutaruzo, da li moze danas Wild da me vodi kod frizera posle škole?
Vidi kakvu frizuru hocu da imam.
Parice imamo, ostavio je taja tamo gde krije pare od mene
)

Ovako se sada sve male zivotinjice friziraju, to je sad IN, tako kaze i gušter i vidra i vrabac.
A posle frizera malo cemo da idemo da se igramo tamo gde ima žurka.

Evo ova grupa svira veèeras. Vidi ih baš su dobri.
Voli te tvoje Jare.
Vidi kakvu frizuru hocu da imam.
Parice imamo, ostavio je taja tamo gde krije pare od mene

Ovako se sada sve male zivotinjice friziraju, to je sad IN, tako kaze i gušter i vidra i vrabac.
A posle frizera malo cemo da idemo da se igramo tamo gde ima žurka.

Evo ova grupa svira veèeras. Vidi ih baš su dobri.
Voli te tvoje Jare.

Iz Garvog sokaka
Jesi l' èuo da ce sutra padati dinari s neba?
- Nisam.
A je l' verujes da ima 'tica što donosi kolaæe?
- Ne verujem.
Jesi l' èuo da ima negde gde je stalno leto?
- Nisam
A jel' veruješ da u radiju žive mali ljudi?
- Ne verujem.
Pa marš onda iz naseg sokaka kad ne umes da sanjaš.
Da te pokrljam na pola, kao lebac!
Eto!

- Nisam.
A je l' verujes da ima 'tica što donosi kolaæe?
- Ne verujem.
Jesi l' èuo da ima negde gde je stalno leto?
- Nisam
A jel' veruješ da u radiju žive mali ljudi?
- Ne verujem.
Pa marš onda iz naseg sokaka kad ne umes da sanjaš.
Da te pokrljam na pola, kao lebac!
Eto!

Koje je najbolje sredstvo za kontracepciju? Odgovor je aspirin! Dama ga stavi izmedju kolena i drzi kolena stegnuta.
:: Your first category :: URNEBES :: Urnebesne poruke
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|