Najludji...ikada...
3 posters
Strana 1 od 1
Najludji...ikada...
Moj prvi let avionom:)
Strah uzasan...a ispred mene sa roditeljima,sedi dechachic od 4-5 godina.Let Bgd-Zadar...sat vremena traje,a toliko i pricha tog malishana.Ide ovako...dobro se secam:
"Mama,tata,a shta ako se avion srushi? Da li bismo svi poginuli? Pa da..sigurno,vidite koliko smo visoko..leteli bismo malo po oblacima i onda popadali negde na neku planinu.Pa da..onda nas nikada niko ne bi pronashao...a i shto da nas traze,kad smo vec mrtvi?"
I to ponavlja neprekidnoooo...Spas je sletanje...ali to pamtim...prvi let i jeziva pricha malog dechaka:)))
Sad se smejem...a tada...
Slovenska
Strah uzasan...a ispred mene sa roditeljima,sedi dechachic od 4-5 godina.Let Bgd-Zadar...sat vremena traje,a toliko i pricha tog malishana.Ide ovako...dobro se secam:
"Mama,tata,a shta ako se avion srushi? Da li bismo svi poginuli? Pa da..sigurno,vidite koliko smo visoko..leteli bismo malo po oblacima i onda popadali negde na neku planinu.Pa da..onda nas nikada niko ne bi pronashao...a i shto da nas traze,kad smo vec mrtvi?"
I to ponavlja neprekidnoooo...Spas je sletanje...ali to pamtim...prvi let i jeziva pricha malog dechaka:)))
Sad se smejem...a tada...

Slovenska
NO COMENT
To strasno a sta ces reci kada u WC ostanes bez papira ........ 

sdarkos71- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 116
ËîęŕöčĽŕ : Sunce :)
Pa valjda je kad smo dobili GARKA
Hm koliko smo ga samo čekali da dodje mali Garko. Pa to je naj dozivljaj Kumo
evo pitaj i najmojuruzu.
Ne moze svako da ima Garka kao mi .
Eto ga naš Garko, ako ga neko ne poznaje to je on
evo pitaj i najmojuruzu.
Ne moze svako da ima Garka kao mi .

Eto ga naš Garko, ako ga neko ne poznaje to je on
GaravoJare- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 75
Pa kad su došli gosti ;))

Evo ih gosti.
P.S. Ruza i Taja nisu bili kutji

GaravoJare- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 75
ZENSKA GUZA MOLI PREMESTAJ
Predmet: Guzica moli premeštaj položaja
Žalba protiv lokacije
Dole gde se ja nalazim, potpisana guzica, molim da se razmotre tegobe i moj položaj u sledećim nepravilnostima:
1. Svi me ugnjetavaju i sede na meni
2. Uvek sam u tami i ne vidim ni sunca ni meseca
3. Nemam pravo glasa, a kad se oglasim svi protestvuju
4. U higijenskom sam pogledu na zadnjem mestu
5. Zadnja primam štampu i to zgužvanu
6. Moja najbliža komšinica prima meso, a ja prerađevinu
7. Mojoj komšinici stalno dolaze novi gosti pa me uznemiravaju
8. Kad dolaze kod nje vešaju torbu na moja vrata i time mi čine uzurpaciju poseda
9. Na stepeništu nema svetla, pa se gosti moje komšinice često zalete i na moja vrata
U uverenju da će naslov uzeti na razmatranje moju žalbu i doneti povoljno rešenje, zahvaljujem se u ime svih ženskih guzica.
Dole potpisano:
D U P E
Žalba protiv lokacije
Dole gde se ja nalazim, potpisana guzica, molim da se razmotre tegobe i moj položaj u sledećim nepravilnostima:
1. Svi me ugnjetavaju i sede na meni
2. Uvek sam u tami i ne vidim ni sunca ni meseca
3. Nemam pravo glasa, a kad se oglasim svi protestvuju
4. U higijenskom sam pogledu na zadnjem mestu
5. Zadnja primam štampu i to zgužvanu
6. Moja najbliža komšinica prima meso, a ja prerađevinu
7. Mojoj komšinici stalno dolaze novi gosti pa me uznemiravaju
8. Kad dolaze kod nje vešaju torbu na moja vrata i time mi čine uzurpaciju poseda
9. Na stepeništu nema svetla, pa se gosti moje komšinice često zalete i na moja vrata
U uverenju da će naslov uzeti na razmatranje moju žalbu i doneti povoljno rešenje, zahvaljujem se u ime svih ženskih guzica.
Dole potpisano:
D U P E
sdarkos71- ÁđîĽ ďîđóęŕ : 116
ËîęŕöčĽŕ : Sunce :)
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|