Prijateljstvo...uvek-zauvek
+2
plavalasta
Slovenska
6 posters
Strana 1 od 1
Prijateljstvo...uvek-zauvek
BOGATSTVO
Shta drugo moze da se kaze? Prijatelji su ono blago koje se sanja,trazi i pronaje...i...ako Bog bude milostiv,a mi imamo dushe koje se dodirnu...blago ostaje ZAUVEK u nama.
Slovenska
Shta drugo moze da se kaze? Prijatelji su ono blago koje se sanja,trazi i pronaje...i...ako Bog bude milostiv,a mi imamo dushe koje se dodirnu...blago ostaje ZAUVEK u nama.
Slovenska
Kao na dlanu, uvek i zauvek

Za prijateljstvo za dve divne prijateljice.
Pogodite ko su

GaravoJare- Áðî¼ ïîðóêà : 75
Što se praviš važna kad znaš da si ti i ruza ;)

Vidiš kako slatko spavam kad znam da ste tu.

GaravoJare- Áðî¼ ïîðóêà : 75
Re: Prijateljstvo...uvek-zauvek
GaravoJare .....`voliki osmeh za tebeeeeeeee...samo spavaj:))

Slovenska

Slovenska
danas je mom jaretu teshko i ja sam uz nju ....:(
Drago moje najjjare,sve vreme mislim na tebe i na tvoj problem.
Znam da ce ti biti lakshe ako te drzim za kopito dok to sve to prodje. Ljub.
Znam da ce ti biti lakshe ako te drzim za kopito dok to sve to prodje. Ljub.
plavalasta- Áðî¼ ïîðóêà : 35
BOGATSTVO
Slovenska
Svakako ali kada das sve od sebe da steknes prijatelja i to blago, trebas se svim nacinima truditi da ga i zadrzis, pogotovu ako je neko za koga se vrijedi boriti. A ne samo zvati nekoga prijateljem. Ta vrijednost se daje i uzima samo jednom.
Slovenska
Svakako ali kada das sve od sebe da steknes prijatelja i to blago, trebas se svim nacinima truditi da ga i zadrzis, pogotovu ako je neko za koga se vrijedi boriti. A ne samo zvati nekoga prijateljem. Ta vrijednost se daje i uzima samo jednom.
sdarkos71- Áðî¼ ïîðóêà : 116
Ëîêàöè¼à : Sunce :)
Darko,u pravu si jarane 
Treba osetiti prijatelja u dushi,prepoznati taj trenutak i nastojati da ZAUVEK traje...naravno obe strane treba isto da osete,,,prepoznaju.Ja olako ne koristim rech PRIJATELJ...a josh manje ih imam..ali su PRIJATELJI....ZAUVEK
Slovenska

Treba osetiti prijatelja u dushi,prepoznati taj trenutak i nastojati da ZAUVEK traje...naravno obe strane treba isto da osete,,,prepoznaju.Ja olako ne koristim rech PRIJATELJ...a josh manje ih imam..ali su PRIJATELJI....ZAUVEK

Slovenska
To se osjeti Jaco ili imas prijatelja ili ga nemas .....
hmmm
Pravog iskrenog prijatelja,bez interesa i koji je tu za tebe u svakom segmentu tvoga zivota,jako tesko je naci....I jako su retki,u zivotu mozes imati jednog ili dva takva prijatelja....to se jednostavno ili desi ili ne,osobe koje nadju i ocuvaju ovakvu vrstu prijateljstva nisu ni svesne koliko bogatstvo imaju uz sebe....UVEK I ZAUVEK.....
Ljubicica- Áðî¼ ïîðóêà : 53
Ëîêàöè¼à : Mesec:)
Pravoga prijatelja ne stices samo na rijecime, vec u djelima i postupcima koje cini za tebe.
Strana 1 od 1
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|